Umgås med dina kollegor under roliga former

Önskar ni en heldag i samband med besöket hos Fånarna på Farmen samarbetar vi med Stora Holms Säteri, där miljön och kvalitén går hand i hand med vad vi erbjuder här. Genom att kombinera Fånarna med Säteriet får ni lite extra krydda på tillvaron med två härliga miljöer och två olika upplevelser på en och samma dag. Givetvis kan vi boka hela er Kick Off. Längre ner på sidan kan ni läsa mer om Stora Holm.

Hörsalen Hughes på Nolvik Konferens är riktigt bra om ni skall ha en föreläsning eller konferens för en större grupp, upp till 100 personer. Den går att boka två timmar till ett mycket fördelaktigt pris eller halv/heldag vid behov och givetvis i kombination med fika och lunch. Nolvik Restaurang & Konferens ligger 1,5 km härifrån och kan bokas ihop med Fånarna på Farmen. Vi sätter ihop en fantastisk Kick Off åt er.

 

Förslag 1

Välkommen till Fånarna på Farmen och en god morgon med nybryggt kaffe och vår hembakade smörgås. Några händelserika och glada timmar väntar er sedan i en fartfylld och spännande lagkamp full av varierande aktiviteter. Bra teambuilding med härlig gemenskap och många skratt. Ni är klara lagom till lunch. Franska Skafferiet som ligger på Stora Holms Säteri serverar jättegod mat i trevlig miljö och efter lunch kan det vara en idé att fortsätta med eget möte eller en passande föreläsning på Säteriet. I vissa fall och för större sällskap går det bra att äta lunch här hos oss.

Förslag 2

Starta dagen med konferens på Studio Stora Holm följt av lunch på Franska Skafferiet. Mätta och belåtna fortsätter ni sedan till Fånarna på Farmen där en annorlunda och rolig lagtävling väntar er. Det blir garanterat en lyckad och minnesvärd avslutning på dagen och allt ryms inom vanlig arbetstid. Vi serverar gärna hembakat eftermiddagsfika vid lämpligt tillfälle och ni kommer att åka härifrån trötta, nöjda och med ett leende på läpparna. Alternativt stannar ni kvar en stund på kvällen med samling kring kocken som grillar tjocka goda korvar med tillbehör. Lättsamt, snabbt och trevligt.

Förslag 3

Heldag Konferens på Studio Stora Holm med fika och lunch på Franska Skafferiet. Senare på eftermiddagen är ni välkomna till Fånarna på Farmen och våra uppskattade Företagsaktiviteter. Med ombyte, lag- indelning och äventyrslekar tar det ungefär  3 timmar tills ni skålar för vinnarlaget. Vill ni fortsätta kvällen går det bra att äta middag här hos oss. Vår inbjudande festlada lämpar sig bra för dans, trubadur och annan ”live” musik. Återupplev dagens bravader med eftersnack och tillbakablickar samtidigt som ni njuter av god mat och dryck i avslappnad miljö. En Kick Off på bästa sätt.

 

Våra heldagsgspaket inkluderar alltid: 

  • Rentvättade overaller vid ankomst.
  • Vårt idérika, innehållsrika Aktivitetsupplägg.
  • Vätskepaus
  • Innehållet i skattkistan.
  • För och/eller eftermiddagsfika.
  • Lunch och/eller middag.

 

 

Middag på kvällen hos Fånarna på Farmen serveras i den mysiga och rustika 400-åriga ladan. Lokalen är omgiven av gräsängar och kullersten vilket gör det lämpligt med fritidsklädsel, bra skor och en varm tröja på er Företagsfest. Ni äter en god varmrätt med sallad, bröd, lättöl eller ramlösa. Öl och vin till maten går bra att ta med själva. Kaffe och mjuk hembakad kaka efter maten och givetvis kan man välja till både förrätt och efterrätt. Ni enas om en gemensam varmrätt men självklart ordnar vi alternativa rätter då det behövs.
Studio Stora Holm ligger på Stora Holms Säteri, 4 km härifrån i riktning mot centrum. Lantlig unik konferensmiljö och en vacker ljus lokal, där modern teknisk utrustning alltid ingår. Alternativt väljer ni att ha ett enklare möte utan tekniska finesser och ni kan då sitta i det mysiga Trädgårdshuset. Njut av en kaffe i trädgården eller besök någon av de små butikerna. Er Kick Off bokas enkelt hos oss eller direkt via Studio Stora Holm.

 

Franska Skafferiet ligger på Säteriet och serverar god mat i mysig och lite gammaldags miljö. Lunch kan serveras från kl.11 och det erbjuds kött, fisk eller vegetariskt. Sallad, hembakat bröd, läsk eller lättöl, kaffe/te och kaka ingår i lunchen. Ni sätter er vid dukat bord och blir serverade dagens affärslunch. Luncha, fika eller handla franska delikatesser hos de trevliga och skojfriska fransmännen.

 

PRISER

Heldag med Aktiviteter, lunch och möte: Från 660:- per person

Heldag med ½ konferens, lunch och Aktivitet: Från 720:- per person

Heldags konferenspaket med Aktiviteter på kvällen: Från 840:- per person

Heldag konferens följt av Aktiviteter och middag på kvällen : Från 1260:- per person

Priserna är exklusive moms 25%