Umgås med dina kollegor under roliga former

Önskar ni en heldag i samband med besöket hos Fånarna på Farmen samarbetar vi med Stora Holms Säteri, där miljön och kvalitén går hand i hand med vad vi erbjuder här. Genom att kombinera Fånarna med Säteriet får ni lite extra krydda på tillvaron med två härliga miljöer och två olika upplevelser på en och samma dag. Givetvis syr vi ihop och bokar hela er Kick Off. Längre ner på sidan kan ni läsa mer om Stora Holm.

Hörsalen Hughes på Nolvik Konferens är riktigt bra om ni skall ha en föreläsning eller konferens för en större grupp, upp till 100 personer. Den går att boka per timma till ett fördelaktigt pris eller halv/heldag vid behov och givetvis i kombination med fika och lunch. Nolvik Restaurang & Konferens ligger 1,5 km härifrån och kan bokas ihop med Fånarna på Farmen. Vi sätter ihop en fantastisk Kick Off åt er.

Förslag 1

Välkommen till Fånarna på Farmen och en god morgon med nybryggt kaffe och vår rejäla, goda smörgås. Några händelserika och glada timmar väntar er sedan i en fartfylld och spännande lagkamp full av varierande aktiviteter. Bra teambuilding med härlig gemenskap och många skratt. Ni är klara lagom till lunch. Restaurangen som ligger på Stora Holms Säteri serverar jättegod mat i trevlig miljö och efter lunch kan det vara en idé att fortsätta med eget möte eller en passande föreläsning på Säteriet. I vissa fall och för större sällskap går det bra att äta lunch här hos oss.

Förslag 2

Starta dagen med konferens på Studio Stora Holm följt av lunch på Restaurang Stora Holm. Mätta och belåtna fortsätter ni sedan till Fånarna på Farmen där en annorlunda och rolig lagtävling väntar er. Det blir garanterat en lyckad och minnesvärd avslutning på dagen och allt ryms inom vanlig arbetstid. Vi serverar gärna hembakat eftermiddagsfika och ni kommer att åka härifrån trötta, nöjda och med ett leende på läpparna. Alternativt stannar ni kvar en stund på kvällen med samling kring kocken som grillar goda Nötfärsburgare med tillbehör. Lättsamt, gott och trevligt. Middag vid dukat bord går också bra och vi ordnar gärna fartfyllda trubadurer för extra glädje.

Förslag 3

Heldag Konferens på Studio Stora Holm med fika och lunch i Restaurangen. Efter arbetstiden är ni sedan välkomna till Fånarna på Farmen och våra uppskattade Företagsaktiviteter. Med ombyte, lag- indelning och äventyrslekar tar det ungefär 3 timmar tills ni skålar för vinnarlaget. Vill ni fortsätta kvällen går det bra att äta middag här hos oss. Vår inbjudande festlada lämpar sig bra för dans, trubadur och annan ”live” musik. Återupplev dagens bravader med eftersnack och tillbakablickar samtidigt som ni njuter av god mat och dryck i avslappnad miljö. En Kick Off på bästa sätt.

Våra heldagspaket inkluderar alltid: 

  • Rentvättade overaller vid ankomst.
  • Vårt idérika, innehållsrika Aktivitetsupplägg.
  • Vätskepaus
  • Innehållet i skattkistan.
  • För och/eller eftermiddagsfika.
  • Lunch och/eller middag.
Middag på kvällen hos Fånarna på Farmen serveras i den mysiga och rustika 400-åriga ladan. Lokalen är omgiven av gräsängar och kullersten vilket gör det lämpligt med fritidsklädsel, bra skor och en varm tröja på er Företagsfest. Ni äter en god varmrätt, två- eller trerätters där alkoholfri dryck och kaffe ingår eller lite enklare mat kring Grillen. Öl och vin till maten går bra att ta med själva. Hembakad dessert efter maten blir pricken över i. Ni enas om en gemensam varmrätt men självklart ordnar vi alternativa rätter då det behövs.
Studio Stora Holm ligger på Stora Holms Säteri, 4 km härifrån i riktning mot centrum. Lantlig unik konferensmiljö med en vacker ljus lokal och om vädret tillåter kan ni njuta av er fikapaus i den mysiga trädgården utanför. Modern teknisk utrustning, fiber, block & penna, frukt och annat ingår alltid. Er Kick Off eller utbildningsdag bokas enkelt hos oss eller direkt via Studio Stora Holm.
Restaurang Stora Holm ligger på Säteriet och serverar god mat i mysig och lite gammaldags miljö. Lunch kan serveras från kl.11 och det erbjuds kött eller fisk samt alltid en vegetarisk rätt. Sallad, hembakat bröd, vatten och kaffe/te och kaka ingår i lunchen. Ni sätter er vid dukat bord och blir serverade dagens affärslunch.

FÖRSLAG

Heldag med morgonfika, Aktivitet, lunch och möte

Heldag med fika, konferens, lunch och Aktiviteter på eftermiddagen

Heldagskonferens med fika & lunch samt Aktiviteter efter arbetstid till kväll

Halv- eller heldags konferens följt av Aktiviteter samt mingel & mat vid Grillen på kvällen

Halv- eller heldags konferens följt av Aktiviteter och två- eller trerätters vid dukat bord på kvällen 

Ring eller mejla för önskad offert. Vi anpassar innehållet efter er tid och budget