Arrangemang för alla tillfällen!

Letar du efter en passande aktivitet för ditt kompisgäng, kalas, födelsedagsfest, förening eller skolklass? Fånarna på Farmen skräddarsyr dagen så att upplevelsen blir den bästa för varje sällskap. Vi kan ta emot grupper med antal från 10 – 100 personer.

Födelsedagsfirande på ett annorlunda sätt. Det blir lika bra för 20-åringen som på 60-årskalaset fast på sitt eget vis. Våra fartfyllda och underhållande aktiviteter bäddar för en lyckad fortsättning på firandet när alla har lärt känna varandra. Låt kalasgästerna bidra med en slant för att få en riktigt rolig upplevelse tillsammans istället för att jaga en bra present. Kompisgäng som kan enas om en dag att träffas hos Fånarna på Farmen har något kul att se fram emot.  Det är riktigt roligt och häftigt att spendera några timmar med kompisarna i en spännande lagkamp hos Fånarna på Farmen.

Skolklasser bokas i regel måndag – torsdag med ankomst valfri tid på morgonen. Lägsta ålder är minst årskurs 4. Ungdomarna byter inte om till overall utan använder egna oömma kläder och skor efter väder. Skolan kan oftast skicka med korv med bröd till eleverna som vi hjälper er att grilla så att alla snabbt och lätt får mat. Eller så har var och en med sin egen matsäck, utan grillmat. Vid dåligt väder kan ni äta lunch i vår mysiga Festlada. Idrottsföreningar eller andra klubbar får gärna boka tid hos oss på söndagar. Antingen på morgonen, efter lunch eller senare på eftermiddagen.

Våra paket för kalas och kompisgäng inkluderar alltid:

  • Rentvättade overaller vid ankomst.
  • Vårt idérika, innehållsrika Aktivitetsupplägg.
  • Vätskepaus – Cider, ramlösa o varma popcorn.
  • Innehållet i skattkistan.
  • Tillgång till stället efteråt för egen mat och dryck. Tända grillar finns på plats.

Pris helger: Ring för pris och information om upplägg kring kalas och fest. Kompisgäng som vill komma på helgen hittar rätt pris och information på sidan möhippa & svensexa.

Våra Ungdoms- och Skolklasspaket inkluderar alltid:

  • Personal guidar gruppen genom en skattjakt full av fartfyllda Aktiviteter i 3 tim. Alla i laget är med på varje gren.
  • Saft och popcorn. Tag gärna med egen frukt eller bullar.
  • Innehållet i skattkistan.
  • Tillgång till stället efteråt för egen mat och dryck. Tända grillar finns på plats.

Tänk på att ungdomsgrupper inte lånar overaller utan de skall ha på sig egna oömma kläder efter väder och skor som kan bli blöta och smutsiga. Välj alltid kläder som man inte är rädd om.

Pris per person exklusive moms: 280:-  (inkl. 350:-)          Minst 5000:- ex.moms

Praktisk information