Ett avslappnat äventyr som lockar till skratt

Förmiddag hos Fånarna på Farmen

Kom till oss på morgonen och samlas kring nybryggt kaffe och en rejäl, god smörgås på den mysiga innergården. Sedan är det dags för bra teambuilding med kluriga utmaningar i vår spännande skattjakt. Frisk luft och många goda skratt blir en bra start på dagen och ni kommer att vara hungriga lagom till lunch. Ett alternativ är att äta lunch på Restaurang Stora Holm som inte ligger långt bort. Sätt er vid dukat bord och bli serverade god mat i en rogivande miljö. Önskar ni istället avsluta er halvdag med en god budgetvariant bokar vi gärna lunch åt er på Nolvik Restaurang 1,5 km härifrån. I vissa fall går det bra att äta lunch här hos oss.

Eftermiddag hos Fånarna på Farmen

Första delen av dagen ansvarar ni själva för och alla fixar egen lunch. Alternativ äter ni en god vällagad lunch tillsammans på Restaurang Stora Holm innan ni kommer till Fånarna på Farmen. Eller en enklare, god lunch på Nolvik Restaurang här i närheten. Oavsett vilket blir ni väl och varmt mottagna när ni anländer hit och vi visar er tillrätta. Efter ombyte och lagindelning står ni inför en upplevelse med riktigt roliga och bra aktiviteter. Från ankomst tills ni gemensamt skålar för vinnarlaget tar ca 3 timmar. Ett uppskattat tillval är gårdens eftermiddagsfika med mjuk hembakad kaka. Middag på kvällen för er som vill stanna längre.

Våra halvdagspaket inkluderar alltid:

  • Rentvättade overaller vid ankomst.
  • Vårt idérika, innehållsrika Aktivitetsupplägg.
  • Vätskepaus
  • Innehållet i skattkistan.

Välj att äta lunch på Restaurang Stora Holm som ligger på Stora Holms Säteri, 4 km härifrån riktning mot centrum. Jättegod mat i mysig, lantlig och lite gammaldags miljö. Lunch kan serveras från kl.11 och det erbjuds kött eller fisk samt alltid en vegetarisk rätt. Sallad, hembakat bröd, vatten och kaffe/te och kaka ingår i lunchen. Ni sätter er vid dukat bord och blir serverade dagens affärslunch. Bokas med fördel genom oss då ni endast behöver ha en kontakt och får allt på samma faktura. I vissa fall går det bra att äta lunch här hos oss.

Middag på kvällen kan serveras hos Fånarna på Farmen i vår mysiga festlada. Läs mer under Heldag eller Ring för offert.

FÖRSLAG

Halvdag utan fika och mat

Halvdag med kaffe & smörgås eller hembakad kaka

Halvdag med lunch på Stora Holm innan eller efter aktivitet

Halvdag efter lunch med mingel & mat vid Grillen senare på eftermiddagen

Eftermiddagsaktivitet efter arbetstid följt av två- eller trerätters vid dukat bord på kvällen

Ring eller mejla för önskad offert. Vi anpassar innehållet efter er tid och budget.