Kvalité – Engagemang – Glädje

 

Fånarna på Farmen grundades 1996

Den gamla gården som har funnits här sedan början av 1600-talet är en släktgård sedan flera generationer men nu bedrivs inte längre något jordbruk, grisar och kor har flyttat ut och äventyret Fånarna på Farmen har flyttat in. Ägarna Anki och Bob flyttade hem ifrån Nya Zeeland och tvärtemot planer köpte vi Askesby Sörgård, utan någon som helst idé att bedriva verksamhet på gården. När “den gamla ladan” gjorde succé på vårt bröllop 1995 anordnade vi på förfrågan privata fester där roliga aktiviteter som inledning var en självklarhet. På den banan är det, intresset för tillställningar där gästerna börjar med en lagtävling full av aktiviteter där alla kämpar och skrattar tillsammans blev stort och ryktet spred sig snabbt. Redan året efter började vi arbeta mer seriöst med kvalitativa platsbyggda stationer, omklädningsrum och mycket annat.

Vi har båda erfarenhet ifrån flera olika länder av att jobba med teambuilding och event av olika slag och att alltid ge 100% god service finns i blodet. För oss har det varit viktigt att ta vara på de resurser och möjligheter som platsen erbjuder och aktiviteterna är byggda utifrån gårdens förutsättningar. Aktivitetsgården är belägen strax utanför Göteborgs centrum och är omgiven av en naturnära och lantlig miljö där vi erbjuder välorganiserad teambuilding i form av en spännande skattjakt. Våra proffsiga arrangemang är alltid lika uppskattade av både företag och kompisgäng som av svensexa och möhippa.

Miljön, bemötandet, ordningen, förväntan, spänningen, lagandan, engagemanget, glädjen, deltagandet, servicen, maten och atmosfären…!!

Detta och mycket mer bidrar till att alla våra gäster alltid är mycket nöjda

Anki

Bob

Anki och Bob hälsar er välkomna!

Askesby Sörgård ligger i Säve på Hisingen, 15 kilometer norr om Göteborg centrum.

Kontakta oss för ett förslag och för att boka ett äventyr fullt av bra aktiviteter.

Vi kan föreslå något som passar just er.

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                    https://www.eventmarket.se/fanarnapafarmen