Kvalité – Engagemang – Glädje

 

Fånarna på Farmen grundades 1996

Den gamla gården som har funnits här sedan början av 1600-talet är en släktgård sedan flera generationer men nu bedrivs inte längre något jordbruk. Grisar och kor har flyttat ut och äventyret Fånarna på Farmen har flyttat in. Ägarna Anki och Bob flyttade hem ifrån Nya Zeeland och tvärtemot planer köpte vi Askesby Sörgård, utan någon som helst idé att bedriva verksamhet på gården. När ”den gamla ladan” gjorde succé på vårt bröllop 1995 anordnade vi på förfrågan privata fester där roliga aktiviteter var ett självklart inslag. Och på den banan är det, intresset för tillställningar där gästerna får börja med olika aktiviteter och att skratta tillsammans blev stort. Ryktet spred sig snabbt och redan året efter började vi arbeta på riktigt med kvalitativa platsbyggda stationer, omklädningsrum och mycket annat.

Vi har båda erfarenhet ifrån flera olika länder av att jobba med teambuilding och event av olika slag. Att alltid ge 100% god service finns i blodet och vi gör allt för att våra besökare ska bli nöjda. För oss har det varit viktigt att ta vara på de resurser och möjligheter som platsen erbjuder och aktiviteterna är byggda utifrån gårdens förutsättningar. Aktivitetsgården är belägen strax utanför Göteborgs centrum och är omgiven av en naturnära och lantlig miljö där vi erbjuder välorganiserad teambuilding i form av en spännande skattjakt. Våra proffsiga arrangemang är alltid lika uppskattade av både företag och kompisgäng som av svensexa och möhippa.

Miljön, bemötandet, ordningen, förväntan, spänningen, lagandan, engagemanget, glädjen, deltagandet, servicen, maten och atmosfären…!!

Detta och mycket mer bidrar till att alla våra gäster alltid är mycket nöjda

Anki

Bob

Anki och Bob hälsar er välkomna!

Askesby Sörgård ligger i Säve på Hisingen, 15 kilometer norr om Göteborg centrum.

Kontakta oss för ett förslag och för att boka ett äventyr fullt av bra aktiviteter.

Vi kan föreslå något som passar just er.

 

 

 

 

 

Paddla Kajak – Klättra – Cykla i Lysekil   LÄS MER

                                                                                                                  https://www.eventmarket.se/fanarnapafarmen