Aktiviteter som skapar Teambuilding

Vid ankomst kan den ansvarige i ert sällskap pusta ut och slappna av för här tar vi över och leder er vidare genom ett unikt arrangemang. Iklädda overall blir alla plötsligt ”lika” och många goda skratt börjar redan här. Antal lag och hur många ni är i varje styrs av totala antalet personer i er grupp. Ni är både inom och utomhus. Upp på loft, ner i källare, runt gården och ut på fältet när våra aktivitetsledare guidar er genom ett fullspäckat program med förutbestämda aktiviteter som vi har valt ut på bästa sätt för just er grupp. En fartfylld och innehållsrik skattjakt där uppdragen snabbt avlöser varandra och ni möts av många varierande stationer.

I våra aktivitetsrundor krävs att man planerar och agerar tillsammans i laget för att lyckas med uppgiften. En del människor tycker inte om att tävla, andra älskar det och vissa är oroliga för att det ska vara för svårt. Vi tänker på detta när vi konstruerar och sätter ihop våra aktiviteter och det är viktigt för oss att alla ska kunna deltaga och ryckas med, samtidigt som det blir en utmaning. Ett vanligt upplägg tar ca 3 timmar, inklusive ombyte, vätskepaus och segerskål. Vi erbjuder aktivitetsupplägg för både små och stor grupper från 10 – 100 personer och vi anpassar tävlingsstationerna med hänsyn till bland annat gruppens ålder och förmåga.

En helhetsupplevelse hos
Fånarna på Farmen

Aktiviteterna är byggda runt den gamla gården som fanns här på 1600-talet, vilket skapar en spännande och intresseväckande kuliss. Vi skapar aktiviteter utifrån gårdens förutsättningar med hållbara värderingar och strävar efter att använda naturliga material med lång livslängd. Med kreativa idéer, finurliga lösningar och ett inspirerande nytänk behåller vi den gamla gårdens karaktär.

Hos Fånarna på Farmen får medarbetare och vänner vara bort- kopplade från datorer och mobiler ett tag för att istället ge sig själva, varandra och omgivningen all uppmärksamhet. I en annorlunda och avslappnad miljö blir människan förändrad, något som vi värderar högt. Frisk luft och umgänge är stimulerande och tillsammans med fysisk och psykisk aktivitet ger detta mycket goda förutsättningar för en stärkande gruppupplevelse.