Blir ett oförglömligt minne!

Ska du ordna en bra Möhippa eller Svensexa nära Göteborg är Fånarna på Farmen perfekt. Hos oss är det inte bara själva offret som skall agera utan alla i gruppen är hela tiden med på alla aktiviteter, vilket gör det extra roligt och uppskattat speciellt av huvudpersonen. Det blir ett fullspäckat program med varierande utmaningar där ni tävlar mot varandra i två eller flera lag och ni kommer att lära känna varandra väl inför kvällen och bröllopet. Vi erbjuder ett jättebra och genomtänkt upplägg med förutbestämda aktiviteter med lagom utmaning. Vi vill bidra till en lyckad Möhippa & Svensexa med glädje, roliga minnen och härlig gemenskap.

Rekommenderat lägsta antal är 10 st med betalning för minst tio personer. Det går med fördel lika bra att vara jättemånga! Äventyret tar ca 3 timmar inklusive ombyte, paus och slutlig segeryra. På lördagar har vi ankomsttid kl 9 och 10, kl 13.30 samt 14.30. Ibland även kl 17.30, vilket ofta följs av att sällskapet ordnar med egen middag. Oavsett ankomsttid kan man låna grill efteråt. Det går bra att göra en preliminär bokning som kan strykas utan kostnad. Ni får ha er bokning tills någon annan vill boka samma tid, då vi tar kontakt och behöver ert svar inom ett dygn. Man måste därför alltid lämna ett telefonnummer vid en preliminär bokning.

I ett paket för Möhippa & Svensexa ingår:

  • En rentvättad overall till alla.
  • Vårt idérika, innehållsrika Aktivitetsupplägg.
  • Vätskepaus – Cider, ramlösa o varma popcorn.
  • Det går bra att ta med egen alkohol.
  • Innehållet i skattkistan.
  • Tillgång till stället efteråt för egen mat och dryck.

Pris per person: 550:- inklusive moms

Efter skattjakten kan ni vara kvar och ordna med egen mat. Ni sköter er själva men har tillgång till ett litet kök med kyl och frys, ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare. På en möhippa och svensexa måste man äta gott och vi tänder gärna våra grillar som ni kan använda. Det finns trädgårdsmöbler ute i solen och vid sämre väder går det bra att använda den mysiga ladan. Det är en inbjudande festlada där vi också kan servera middag, ordna en festlig firmafest eller fixa andra företagsevent i Göteborg. Ett flertal aktiviteter är förlagda utomhus och därför är fritidskläder, rejäla skor och eventuellt regnkläder att rekommendera. Tag gärna med ett ombyte på fötterna.

Ett äventyr ute på landet men ändå närheten till staden.