Söker ni teambuilding i Göteborg har vi ett innehållsrikt aktivitetspaket.

Vi har erfarenhet ifrån flera olika länder av att jobba med teambuilding, där man fokuserar mycket på reflektion, diskussion och uppföljningssamtal. Målet med Teambuilding är ofta att man vill stärka både gruppen och den enskilda individen, och därmed uppnå vissa resultat.                                                                     Hos Fånarna på Farmen jobbar vi inte med så kallad ”debrief” men vi väljer att använda aktiviteter som kräver samarbete och skapar teambuilding.

Vi håller ett högt tempo, där aktiviteterna snabbt avlöser varandra, vilket skapar stort engagemang och mycket glädje. Våra övningar är konstruerade så att deltagarna måste tänka, planera, besluta och agera i ett lag för att lyckas med uppgiften. Man är i behov av varandras medverkan, om man vill vinna tävlingarna och hitta skatten. Aktiviteter med teambuilding kan se ut på olika sätt och för oss är det viktigt att alla kan vara med och känner sig delaktiga. Detta ökar sammanhållningen i gruppen, vilket ni också tar med er när ni går härifrån.

farmen3

Teambuilding bäst utomhus

Utomhusövningar med teambuilding är personlighetsutvecklande och stimulerande för alla och i en annorlunda och avslappnad miljö blir människan förändrad.

Nöjet och nyttan med att samarbeta i lag hos oss
är något ni kommer att minnas,skratta åt och prata om länge.

Söker ni bra teambuilding i Göteborg ligger Fånarna på Farmen bara 20 min från centrum.

Läs mer om våra uppskattade arrangemang FöretagsaktiviteterMöhippa och Svensexa i Göteborg.