Fånarna på Farmen grundades 1996 och våra event är alltid lika uppskattade av både företag och kompisgäng som av svensexa och möhippa.

Den gamla gården som fanns här i början av 1600-talet är en släktgård sedan flera generationer. Nu har grisar och kor flyttat ut och äventyret Fånarna på Farmen flyttat in med välorganiserade event för alla åldrar. Vid ankomst kan den ansvarige i ert sällskap pusta ut och slappna av för nu tar vi över och leder er vidare genom ett unikt arrangemang. Iklädd overall blir alla plötsligt ”lika” och många goda skratt börjar redan här. Ni delas in i olika lag men ska inte välja ut en person som tävlar, utan alla i laget är aktiva på samma gång. Vi är både inom- och utomhus.

Aktiviteterna passar alla, oavsett ålder och förmåga. Vare sig man är kvinna på 65 eller kille på 25 så känner man en härlig gemenskap när alla i laget kämpar tillsammans. Boka enbart aktiviteter eller varför inte låta er smakas av god mat i vår mysiga lada. Våra event strax utanför Göteborg ger en äkta ”ute-på-landet” känsla. Vi hälsar grupper på 10-120 deltagare välkomna till vår aktivitetsgård. Ett ovanligt men väl beprövat koncept. För större grupper finns alternativ. Var god ring.

Fånarna på Farmen är en lagkamp och en skattjakt där ni med hjälp av varandra löser olika svårigheter för att besegra motståndarna.

Miljön, bemötandet, ordningen, förväntan, spänningen, lagandan, engagemanget, glädjen, deltagandet, servicen, maten och atmosfären…!!

Detta och mycket mer bidrar till att alla våra gäster alltid är mycket nöjda

Anki

Bob

Anki och Bob hälsar er välkomna!

Askesby Sörgård ligger i Säve på Hisingen, 15 kilometer norr om Göteborg centrum.

Kontakta oss för ett förslag och för att boka ett äventyr fullt av bra aktiviteter.

Vi kan föreslå något som passar just er.