En lyckad Svensexa och Möhippa ska innehålla glädje, mycket skratt, roliga minnen och kanske viss kamratlig förnedring. Det allra viktigaste är att dagen blir ett oförglömligt minne.

Ska du ordna Svensexa eller Möhippa i Göteborg är Fånarna på Farmen det ultimata stället. Att hela gruppen, inte bara offret, är med på samtliga aktiviteter blir alltid uppskattat, speciellt av själva huvudpersonen. Ni kommer att ha riktigt roligt tillsammans och får chansen att lära känna varandra, vilket kan vara en fördel inför bröllopsfesten. Det blir ett fullspäckat program utan någon ”dötid” där ni tävlar mot varandra i 2 eller 3 lag.

Vi har ett jättebra upplägg med förutbestämda aktiviteter som anpassas för ert sällskap. Svensexa eller möhippa gänget kommer garanterat att gå nöjda härifrån! Rekommenderat minsta antal är 10 st och äventyret tar ca 3 tim. På lördagar har vi ankomsttid kl 9 och 10, eftermiddagstider kl 13 och 14 samt tider på kvällen kl 17 och 18 för en svensexa eller möhippa.

I ett paket för Möhippa och Svensexa ingår:

En overall

Tävlingar

Dricka och snacks

Innehållet i skattkistan

Tillgång till stället efteråt för egen mat och dryck

Därefter kan ni vara kvar och ordna med egen picknick om så önskas. Ni sköter er helt själva men har tillgång till ett litet kök med kyl och frys, ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare. På en möhippa och svensexa måste man äta ibland, och vi tänder gärna våra grillar som ni kan använda. Det finns trädgårdsmöbler ute i solskenet och vid sämre väder går det bra att använda den mysiga ladan.

Det är en inbjudande festlada där vi också kan servera en god middag, ordna en festlig firmafest i Göteborg eller fixa andra företagsevent. Ett flertal aktiviteter är förlagda utomhus och därför är fritidskläder, rejäla skor och eventuellt regnkläder att rekommendera. Tag gärna med ett ombyte på fötterna.

Miljön är perfekt för en möhippa och en svensexa i Göteborg.
Ett äventyr ute på landet men ändå närheten till staden.