En lyckad Möhippa och Svensexa ska innehålla glädje, mycket skratt, roliga minnen och kanske viss kamratlig förnedring. Det allra viktigaste är att dagen blir ett oförglömligt minne.

Ska du ordna Möhippa och Svensexa i Göteborg är Fånarna på Farmen det ultimata stället. Att hela gruppen, inte bara offret, är med på samtliga aktiviteter blir alltid uppskattat, speciellt av själva huvudpersonen. Ni får ha riktigt roligt tillsammans och kommer att lära känna varandra väl, en fördel inför bröllopsfesten. Det blir ett fullspäckat program utan någon ”dötid” där ni tävlar mot varandra i 2 eller 3 lag. Vi har ett jättebra upplägg med förutbestämda aktiviteter som anpassas för ert sällskap. Möhippa eller Svensexa gänget kommer garanterat att gå nöjda härifrån!

Rekommenderat minsta antal är 10 och man betalar för minst 10 personer. Äventyret tar ca 3 tim med ombyte. På lördagar har vi ankomsttid kl 9 och 10, kl 13 och 14 samt de två sista tiderna kl 17 eller 18. Det går bra att göra en preliminär bokning, som kan strykas helt utan kostnad, i väntan på ert beslut. Ni får ha er preliminära bokning tills någon annan vill boka samma tid. Då kontaktar vi er och ni har ett dygn att bestämma om ni vill bekräfta bokningen.

Möhippa

I ett paket för Möhippa och Svensexa ingår:

En rentvättad overall till alla

Tävlingarna

Dricka och snacks i paus

Innehållet i skattkistan

Tillgång till stället efteråt för egen mat och dryck

Pris per person: 440 kr

 

Efter aktiviteter kan ni vara kvar och ordna med egen picknick om så önskas. Ni sköter er helt själva men har tillgång till ett litet kök med kyl och frys, ugn, mikrovågsugn och kaffebryggare. På en möhippa och svensexa måste man ha mat och vi tänder gärna våra grillar som ni kan använda. Det finns trädgårdsmöbler ute i solen och vid sämre väder går det bra att använda den mysiga ladan.

Det är en inbjudande festlada där vi också kan servera en god middag, ordna en festlig firmafest i Göteborg eller fixa andra företagsevent. Ett flertal aktiviteter är förlagda utomhus och därför är fritidskläder, rejäla skor och eventuellt regnkläder att rekommendera. Tag gärna med ett ombyte på fötterna.

Miljön är perfekt för en möhippa och en svensexa i Göteborg.
Ett äventyr ute på landet men ändå närheten till staden.