Sedan 1996 har Fånarna på Farmen anordnat uppskattade företagsarrangemang. Söker du företagsaktivitet i Göteborg av hög kvalitet är du välkommen hit.

Umgås med dina kollegor under roliga former, samtidigt som leken ibland blir till ”blodigt allvar” i en spännande tävling. Företagsaktiviteter hos oss handlar om lagarbete, och för oss är det självklart att alla ska kunna vara med, ha kul och skratta tillsammans. Alla är verkligen delaktiga hela tiden, vilket skapar gruppkänsla och gemenskap.

En del människor tycker inte om att tävla och andra älskar det. På ett företag finns ofta båda sorter, i olika åldrar, och det är viktigt att man försöker tillgodose alla. Detta har vi lyckats med och det är bland annat därför Fånarna på Farmen har ett bra koncept för er Företagsaktivitet. Göteborg centrum ligger dessutom nära. Oavsett om ni väljer att kalla er dag för kickoff, utbildning eller firmafest så har vi det som krävs.

Företagsaktiviteter hos Fånarna på Farmen kan se ut på olika sätt. Boka ditt äventyr utan någon mat eller kombinerat med en utsökt måltid i ladan.

Förslag 1

Hembakat med dryck
En overall att låna
Aktiviteter
Dricka i paus
Skatten
Middag
Kaffe & kaka
(Ca 5 timmar)

Aktivitet i vagn

farmen13

Förslag 2

En overall att låna
Aktiviteter
Dricka i paus
Skatten
(Ca 3 timmar)

Ett flertal aktiviteter är förlagda utomhus och därför är fritidskläder, rejäla skor och eventuellt regnkläder att rekommendera.

Önskar ni modern konferenslokal i samband med ert besök hos oss föreslår vi Studio Stora Holm på Stora Holm Säteri, 4 km härifrån. Lantlig, unik konferensmiljö och god mat. Alternativt Nolvik Konferens vid Säve Flygplats, 2 km härifrån. Stora Hörsalen tar bekvämt emot 100 sittande gäster. Detta bokar ni enkelt hos oss eller direkt via www.studiostoraholm.se eller www.nolvikkonferens.se.

Ring för offert och prisuppgift.

Vi hjälper gärna till att ordna busstransport till ert Företagsevent.

För extra upplevelse – Välj att komma hit med Helikopter